Ballonvaart Gent

The flying Dutchman Ballooning

Ballonvaart over Gent

De Beste Keuze voor een ballonvaart in regio van Gent is met The Flying Dutchman Ballooning. Meevaren met ons al vanaf 119 €. U kunt kiezen voor een ochtend of een avondvaart. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier lezen. Indien u met meerdere personen bent stijgen wij graag op in uw regio. Deze vaart vertrekt op ons eigen opstijgterrein in de omgeving van Gent. Wat kan u verwachten van zo’n unieke belevenis.

ballonvaart Gent

ballonvaart Gent

Bij uitstek een geslaagde formule voor het hele gezin. Of voor een leuk avontuur met vrienden. Wij hebben vaak speciale promotie’s voor een ballonvaart  tegen een zeer voordelige prijs. Boek nu! en profiteer mee.

avondvaart

avondvaart 119€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart 119€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

De ballonvaart vanuit Gent omvat:

 • een zeer deskundige uitleg voor aanvang van de vaart

 

 • mogelijkheid om met ons de ballon in gereedheid te maken voor de vaart.

 

 • tijdens het genieten van de mooie vaart krijgt u inzicht hoe een warme luchtballon werkt en natuurlijk een woordje uitleg.

 

 • voor elke passagier hebben wij een verzekering

 

 • De Ballonvaart duurt minstens 1 uur

 

 • Na de landing natuurlijk lekker glas en een hapje

De verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart  in de regio Gent en genieten van al dat moois het Waasland te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we het landschap voorbij glijden. We zien alle steden en dorpen zeer goed liggen denk even aan Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen en vaak ook Brussel. Indien u geïnteresseerd bent krijg u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

 

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

ONZE PROMOTIE

Ook nu hebben wij een prachtige promotie!!!!!!!

Nog voor het ballonseizoen start geven wij de eerste reserveringen voor een ballonvaart aan een speciale prijs.

Speciale promotie Ballonvaart in het Waasland 119 € vanaf 5 volwassenen een kind tot 12 jaar helemaal gratis. dat is een korting van 90 €

Dit voor een ballonvlucht in het Waasland. Wij sturen direct de Cadeaubon op (betalen kan evt voor de vaart).  Van 1 tot 6 personen kunnen in groep met ons mee varen. Het ballonseizoen start einde maart begin april afhankelijk van het weer.

bestel via dit e-ticket

Gerelateerde ballonvaart

Onze specialiteit is ook een Privé ballonvaart. De ballonvlucht vindt plaats in Oost en West Vlaanderen. Deze Vip vaart is speciaal voor passagiers die iets te vieren hebben. Een huwelijks aanzoek een verjaardag of jubileum of zo maar iemand verwennen. Wat maakt deze vaart zo uniek:

 • De mand is alleen voor jullie 2.
 • Wij stijgen op waar jullie willen. 
 • De ballonvlucht duurt minstens 1 uur.
 • Na de vaart wordt je extra verwent.
 • De champagne vloeit rijkelijk.
 • En er worden speciale hapjes bereidt.
 • Er rijdt een chauffeur met uw auto zodat deze bij de landing is.
ballonvaart

ons adres:

The Flying Dutchman Ballooning

Spieveldstraat 79

9100 Sint-Niklaas België

Tel: 0468 56 68 85

E-mail:

info@theflyingdutchmanballooning.be

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.