Ballonvluchten Sint-Niklaas

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten Sint-Niklaas

Voordelige ballonvluchten van de Markt in Sint-Niklaas kan bij ons. Kijk bij onze Promotie’s. Meevaren voor 119 €. De beste Keuze. Aangezien de markt van Sint-Niklaas een permanent opstijgterrein is ballons. Een vliegveld voor ons kan je zeggen. Wij stijgen daar regelmatig op maar de windrichting moet goed zijn en dat is helaas niet zo vaak. Ballonvaren vanaf De Grote Markt doen we meestal als de windrichting tussen Gent en Hulst is. Maar gelukkig hebben we hier in het Waasland een aantal andere opstijg locaties.

De Vredefeesten in Sint-Niklaas

Het jaarlijkse hoogtepunt op de Grote Markt van Sint-Niklaas zijn de Vredefeesten. Een driedaags evenement dat Sint-Niklaas als Ballonstad in de kijker zet. Honderden warme luchtballonnen in alle vormen stijgen op vanuit het hartje van de stad. Wij stijgen met al meer dan 25 jaar op met de Waal Ballon tijdens de Vredefeesten.Het is een spektakel voor jong en oud aangevuld met een gevarieerd programma van randanimatie zoals sport, handel en muziek. 

De Verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de Ballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het hoe en waarom leggen wij die graag uit.

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren voor ruim 1 uur de lucht in voor een prachtige ballonvaart. Genieten van al dat moois wat het Waasland te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Wij attenderen u op wat er allemaal te zien is in de verte. En dan is het uitkijken naar de landing altijd spannend  daar kan de piloot zijn skills tonen. Voor dit avontuur moet je zo’n 3 tot 4 uur uittrekken. Dan is het tijd voor in te pakken en de bubbels.

Als er nog vragen zijn aarzel niet ons te contacteren hoe alles werkt lees je hier.

Voor de prijzen van de andere provincies kijkt u bij ons aanbod.

De vredefeesten het eerste weekend van September

Gerelateerde ballonvaart

Onze specialiteit is ook een Privé ballonvaart. De ballonvlucht vindt plaats in Oost en West Vlaanderen. Deze Vip vaart is speciaal voor passagiers die iets te vieren hebben. Een huwelijks aanzoek een verjaardag of jubileum of zo maar iemand verwennen. Wat maakt deze vaart zo uniek:

  • De mand is alleen voor jullie 2.
  • Wij stijgen op waar jullie willen. 
  • De ballonvlucht duurt minstens 1 uur.
  • Na de vaart wordt je extra verwent.
  • De champagne vloeit rijkelijk.
  • En er worden speciale hapjes bereidt.
  • Er rijdt een chauffeur met uw auto zodat deze bij de landing is.
priveballonvaart
ballonvlucht stadsballon
Ons adres:

The Flying Dutchman Ballooning

Spieveldstraat 79

9100 Sint-Niklaas België

Tel: 0468 56 68 85

E-mail:

info@theflyingdutchmanballooning.be

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.