Ballonvluchten Sint-Niklaas

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten Sint-Niklaas

Een voordelige ballonvlucht van de Markt in Sint-Niklaas kan bij ons. Kijk bij onze Promotie’s. Dit kan het hele jaar door aangezien de markt van Sint-Niklaas een permanent opstijgterrein is ballons. Een vliegveld voor ons kan je zeggen. Wij stijgen daar regelmatig op maar de windrichting moet goed zijn en dat is helaas niet zo vaak. Ballonvaren vanaf De Grote Markt doen we meestal als de windrichting tussen Gent en Hulst is. Maar gelukkig hebben we hier in het Waasland een aantal andere opstijg locaties.

De Vredefeesten in Sint-Niklaas

Het jaarlijkse hoogtepunt op de Grote Markt zijn de Vredefeesten, een driedaags evenement dat Sint-Niklaas als ballonstad in de kijker zet: honderden warme luchtballonnen in alle vormen en soorten stijgen op van uit het hartje van de stad. Wij stijgen al meer dan 25 jaar op met de De Waal Ballon tijdens de vredefeesten. Het is een  spektakel voor jong en oud, aangevuld met een gevarieerd programma van randanimatie, sport, handel en muziek. 

De Verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

En dan de Lucht in.

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart Sint-Niklaas  en genieten van al dat moois wat het Waasland te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijg u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

Als er nog vragen zijn aarzel niet ons te contacteren, hoe alles in zijn werkt gaat lees je hier.

Voor de prijzen en andere provincies kijkt u bij ons aanbod 

De vredefeesten het eerste weekend van September

ballonvlucht stadsballon
Ons adres:

The Flying Dutchman Ballooning

Spieveldstraat 79

9100 Sint-Niklaas België

Tel: 0468 56 68 85

E-mail:

info@theflyingdutchmanballooning.be