Cadeaubon Ballonvaart, De Waal Ballon, Waasland Oost-Vlaanderen

The Flying Dutchman Ballooning

cadeaubon ballonvaart

Cadeaubon voor een Ballonvaart

Een cadeaubon voor een ballonvaart is het ideale geschenk voor een jubileum, verjaardag eender welke gelegenheid. Kortom een zeer origineel cadeau.

Wij kennen dat, wat moeten we geven, iets origineels. Daar hebben wij een antwoord op. Een mooie vaart met een luchtballon blijft iets specials. Een fijne en veilige manier om iemand blij te maken. En wilt U achteraf een “feestje” geven bij de landing bij ons kan alles.

Wilt U een totale verassing voor de passagier(s) dan is dat ook mogelijk. Nadat wij afgesproken hebben om te varen komt u met de passagier naar het opstijgterrein. Terwijl wij de ballon in gereedheid brengen en u staat te kijken vraagt de piloot om in te stappen. Zodoende is de verassing nog groter.

Indien U iemand wilt verwennen met een cadeaubon van De Waal kunt U deze afhalen op ons adres of even bellen dan kunnen wij deze cadeaubon opsturen. Bij overhandiging van de bon wordt direct verteld hoe de afspraak in zijn werkt gaat.

Samengevat een tof geschenk voor een betaalbare prijs. verwent worden op grote hoogte wat wil je nog meer. Mits het een gewone vaart is gelden dezelfde prijzen als voor een andere ballonvaart.

onze prijzen

Een cadeaubon boekt u al vanaf 119 € in het Waasland voor een volwassene. De prijs voor een kind is 90 € dit is all in. Met een fijne afsluiter na de vaart. Voor de prijs van de andere provincie’s kijkt u even bij: ons aanbod.

 

Ballonvaren met de De Waal Ballon is veilig.Varen met vakkundige piloten die er een onvergetelijke ervaring van maken.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.