Ballonvaart Limburg

The flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten over Limburg

Deze ballonvaart vertrekt vanuit Limburg. Meevaren met ons kan al voor 119 € all in.Wij varen ook over uw steek, vanaf 6 passagiers aan € 135 p.p.  komen wij naar jou toe. Voordeel doen? Kijk even bij onze Promotie’s. Wij gaan varen op een opstijgterrein van uw keuze, of een terrein dat wij aanbevelen. Limburg is één van de mooiste provincie’s van België om een ballonvaart te doen. Het gevarieerde landschap de mooie vergezichten het groen leent zich uitermate goed voor een geslaagde ballonvaart.

ballonvaart limburg

ballonvaart Limburg

Bij uitstek een geslaagde formule voor het hele gezin. Of voor een leuk avontuur met vrienden. Wij hebben vaak speciale promotie’s voor een ballonvaart  tegen een zeer voordelige prijs. Boek nu! en profiteer mee.

avondvaart

avondvaart 135€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart 135€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

Haspengouw

 

Ook in het mooie Limburg is er van alles te zien De Duinen in de Noorder Kempen, met zijn prachtige heidegronden de mooie gekleurde velden maken van het landschap net een schilderij.  Of misschien een vaart over de fruitbomen van Haspengouw het gebied waar het lekkerste fruit vandaan komt. Limburg het betoverende land met zijn vele gezichten. Stap in bij ons in de mand voor een onvergetelijke rondleiding door de lucht. Wij maken je dromen waar.

 

De verwelkoming

 

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

 

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart over Limburg en genieten van al dat moois wat het Limburg te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

limburg

Ballonvaren op een locatie in Limburg

Hasselt

Bilzen

Sint-Truiden

Neerpelt

Riemst

Herk De Stad

Diepenbeek

Zonhoven

Opglabbeek

Genk

Alken

Beringen

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.