Ballonvaart Antwerpen

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten over de Antwerpse Kempen

Deze ballonvaart vertrekt vanuit de provincie Antwerpen. Meevaren met ons kan al voor 119 € all in.Wij varen ook over uw steek vanaf 6 passagiers aan € 135 p.p. Voordeel doen? kijk bij even bij onze promotie”s.Instappen in de luchtballon kan in diverse locatie’s in het Antwerpse. Het vertrek wordt zorgvuldig gekozen aan de hand van de windrichting (waar we dus heen zullen varen).

ballonvaart antwerpen

ballonvaart Antwerpen

Varen over de Antwerpse Kempen is een aanrader. Het wisselende landschap met veel groen of de mooie landerijen maken de Kempen een juweel om te overvaren met de ballon.  

avondvaart

avondvaart 135€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart 135€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

Een triple bij de paters van Oost-Malle

In het Antwerpse valt genoeg te zien en te beleven een prachtige vaart  met vertrek  in Zoersel of Herentals het is een locatie met heel veel groen en mooie vergezichten. We drijven misschien wel naar West of Oost-Malle dan kunnen we na de vaart misschien een lekkere leffe drinken met een bruine boterham met kop. Maar in het Antwerpse is meer te zien de zeer mooie Kalmthoutse heide is één van de vele schitterende gebieden in de provincie Antwerpen. Stap in de Waal ballon om al dat moois vanuit boven te bewonderen.

 

De verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

 

 

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart boven de Antwerpse Kempen en genieten van al dat moois wat de provincie Antwerpen te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

Ballonvaren op een locatie in de Antwerpse Kempen

Oost-Malle

Zoersel

Koningshooikt

Brasschaat

Zandhoven

Kalmthout

Lier

lokeren

Mol

Postel

Herentals

Westmalle

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.