Ballonvaart West-Vlaanderen

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten over West-Vlaanderen

Deze ballonvaart met De Waal Ballon vertrekt vanuit West-Vlaanderen. Meevaren met ons kan al voor 119 €  all in. Wij varen ook over uw streek vanaf 6 passagiers aan 135€ p.p. Voordeel doen, Kijk even bij onze promotie’s. We kunnen diverse mooie ballonvluchten doen in uw provincie met zo’n rijke geschiedenis, die weliswaar veel over de eerste wereldoorlog gaat, maar er zijn zoveel meer mooie dingen te zien in West-Vlaanderen.

De prachtige kust en de mooie achterliggende polders ademen rust uit. Laat je meevoeren over de prachtige landerijen. Of misschien kunnen we na een betoverende vaart een wereldbekend pintje gaan drinken bij de paters van Westvleteren. Wij kunnen in overleg met u de opstapplaats bepalen.

ballonvaart Oost-Vlaanderen

ballonvaart West-Vlaanderen

Ballonvaren in West-Vlaanderen met zijn weidse velden is voor een Ballonvaarder en zijn passagiers een droom. Ook dit heeft zijn eigenheid en pracht. Wilt u dat we bij u in de buurt opstijgen dat kan.   

avondvaart

avondvaart vanaf 135€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart vanaf 135€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

Brugge

Een vaart over het Belfort te Brugge deze mooie oude historische stad leent zich uitermate voor een ballonvaart. Je ziet heel veel herkeningspunten en dat is altijd leuk in een luchtballon.

 

De verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart over West-Vlaanderen en genieten van al dat moois wat het West-Vlaamse land te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

Gerelateerde ballonvaart

Onze specialiteit is ook een Privé ballonvaart. De ballonvlucht vindt plaats in Oost en West Vlaanderen. Deze Vip vaart is speciaal voor passagiers die iets te vieren hebben. Een huwelijks aanzoek een verjaardag of jubileum of zo maar iemand verwennen. Wat maakt deze vaart zo uniek:

  • De mand is alleen voor jullie 2.
  • Wij stijgen op waar jullie willen. 
  • De ballonvlucht duurt minstens 1 uur.
  • Na de vaart wordt je extra verwent.
  • De champagne vloeit rijkelijk.
  • En er worden speciale hapjes bereidt.
  • Er rijdt een chauffeur met uw auto zodat deze bij de landing is.
priveballonvaart
map_westvlaanderen

Ballonvaren op een locatie in het West-Vlaanderen

Brugge

Torhout

Tielt

Roeselare

Ieper

Ledegem

Passendale

Waregem

Poperinge

Wingene

Veurne

Staden

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.