Ballonvaart Oost-Vlaanderen

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvlucht over Oost-Vlaanderen

Een Ballonvaart over Oost-Vlaanderen boek je bij ons al voor 125 €  buiten het Waasland . Kijk even bij onze Promotie’s. Wij hebben alleen zeer tevreden passagiers. Wij vertrekken op een afgesproken plaats in Oost-Vlaanderen of op één van onze opstijgterreinen. Varen over de prachtige Vlaamse Ardennen of in de zeer gekende Zwalmstreek met zijn typisch glooiend landschap. We kijken naar de authentieke watermolens, boerderijen of vierkantshoeven die het landschap sieren. Kortom een ballonvlucht om van te smullen.

ballonvaart oost-vlaanderen

ballonvaart Oost-Vlaanderen

Een ballonvaart in Oost-Vlaanderen (buiten het Waasland) kan doorgaan in uw regio. U kan bepalen waar we gaan opstijgen, zodat u een prachtig zicht hebt van de streek waar u woont, en dit met de heerlijke kick van het varen door de lucht.             

avondvaart

avondvaart 125€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart 125€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

Een vaart over Gent

Een ballonvlucht over de Oude stad Gent met zijn prachtige torens die boven de huizen verrijzen. Zie hier het Gravensteen een kasteel vol geschiedenis. Maar ook het Belfort wat een Werelderfgoed is. Wij vervolgen onze tocht over de Sint-Baafskathedraal en zien de mooie pleinen. De Leie stroomt onder ons in de verte het schilderachtige Sint Martens latem. Na deze schitterende vaart landen we in het groen en meimeren we nog wat verder over de schoonheid van onze ballonvaart.

De verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

 

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart over  Oost-Vlaanderen en genieten van al dat moois wat  Oost-Vlaanderen te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

 

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

Gerelateerde ballonvaart

Onze specialiteit is ook een Privé ballonvaart. De ballonvlucht vindt plaats in Oost en West Vlaanderen. Deze Vip vaart is speciaal voor passagiers die iets te vieren hebben. Een huwelijks aanzoek een verjaardag of jubileum of zo maar iemand verwennen. Wat maakt deze vaart zo uniek:

  • De mand is alleen voor jullie 2.
  • Wij stijgen op waar jullie willen. 
  • De ballonvlucht duurt minstens 1 uur.
  • Na de vaart wordt je extra verwent.
  • De champagne vloeit rijkelijk.
  • En er worden speciale hapjes bereidt.
  • Er rijdt een chauffeur met uw auto zodat deze bij de landing is.
priveballonvaart
map_oostvlaanderen

Ballonvaren op een locatie in Oost-Vlaanderen

Oudenaarde

Assenede

Ronse

Merelbeke

Ninove

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.