Ballonvaart Waasland

The Flying Dutchman Ballooning

Ballonvluchten over het Waasland

Bij een Ballonvaart over het Waasland maakt u de mooiste vaart. Alleen bij ons voor 119 €. Wij laten je genieten van een uniek avontuur. kijk even bij onze promoties. Ballonvaren met de beste piloten.

Deze ballonvaart vertrekt vanuit het Waasland. Op één van onze eigen opstijgterreinen die verspreidt liggen in het Waasland. Instappen in de luchtballon dat kan in Stekene,Wachtebeke, Waasmunster en de markt in Sint-Niklaas. Het vertrek wordt zorgvuldig gekozen aan de hand van de windrichting (waar we dus heen zullen varen).Het land van Reinaert De Vos heeft vele mooie plaatsen, die je natuurlijk het best kan bekijken vanuit een luchtballon.

ballonvaart Oost-Vlaanderen

ballonvaart Waasland

Bij uitstek een geslaagde formule voor het hele gezin. Of voor een leuk avontuur met vrienden. Wij hebben vaak speciale promotie’s voor een ballonvaart  tegen een zeer voordelige prijs. Boek nu! en profiteer mee.

avondvaart

avondvaart 119€

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

ochtendvaart

ochtendvaart 119€

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

De verwelkoming

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart in het  Waasland en genieten van al dat moois het Waasland te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we het landschap voorbij glijden. We zien alle steden en dorpen zeer goed liggen denk even aan Sint-Niklaas, Gent, Antwerpen en vaak ook Brussel. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing nog een glas bubbels en een knabbel. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

 

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

Gerelateerde ballonvaart

Onze specialiteit is ook een Privé ballonvaart. De ballonvlucht vindt plaats in Oost en West Vlaanderen. Deze Vip vaart is speciaal voor passagiers die iets te vieren hebben. Een huwelijks aanzoek een verjaardag of jubileum of zo maar iemand verwennen. Wat maakt deze vaart zo uniek:

  • De mand is alleen voor jullie 2.
  • Wij stijgen op waar jullie willen. 
  • De ballonvlucht duurt minstens 1 uur.
  • Na de vaart wordt je extra verwent.
  • De champagne vloeit rijkelijk.
  • En er worden speciale hapjes bereidt.
  • Er rijdt een chauffeur met uw auto zodat deze bij de landing is.
priveballonvaart
Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.