Ballonvaarten, De Waal Ballon, Ballonvaartbedrijf, Oost-Vlaanderen

The Flying Dutchman Ballooning

Ons Ballonvaartbedrijf

Ons Ballonvaartbedrijf bestaat inmiddels al ruim 30 jaar waar we onafgebroken vaarten uitvoeren in het binnen en buitenland. Van de meeting in Sint-Niklaas in het Waasland tot over de Zwitserse alpen en in de rest van Europa. Daar waren wij met de De Waal ballon.

DE WAAL BALLON

Wat begon als interesse van een jongeman is ballonvaren inmiddels een hobby die wij al een heel aantal jaar doen. Omdat het ook voor ons elke keer weer anders is. Het boeiende uitzicht zweven met de wind mee, in een simpel mandje hangen onder een zak met warme lucht blijft nog steeds heerlijk. Intussen is de opvolging alweer verzekerd. Zodoende zal de “De WaalBallon nog lang aan de horizon te zien zijn. 

Onze Crew

Een ballonvaartbedrijf kan je alleen maar runnen met een zeer goede crew die volledig op elkaar is ingespeeld en die weet wat de taken zijn om de vaart in goede banen te leiden. Hieronder een kleine voorstelling van de vaste crew die we hebben. Ons Team heet U van harte welkom op de volgende ballonvaart.

ONS TEAM

Jan Schroen

Piloot

 
dennis

Dennis Schroen

Piloot

fanny

Fanny De Smedt 

Admistrative Director

guy

Guy De Cock

Chief-Crew

Ibrahim Vata

Crew Member

esmeralda

Esmeralda Vata

Crew Member

Een Ballonvaart is een prachtig cadeau en een unieke ervaring voor iedereen.

Onze zeer scherpe prijzen voor een Ballonvaart zijn all in? Deze kunnen variëren i.v.m het aantal passagiers en opstijgplaatsen.

Ga naar ons aanbod

Ballonvaren met de De Waal Ballon  is veilig.Varen met vakkundige piloten genieten van een prachtig uitzicht, drijven met de wind mee het blijft heel speciaal. Een echte aanrader.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.