Luchtballonvaart,Waasland, Ballonvaart Vlaanderen, De Waal Ballon

The Flying Dutchman Ballooning

HOE WERKT HET

Bij luchtballonvaart Waasland maakt u de mooiste vaart tegen de allerbeste prijs.
Onze passagiers zijn altijd zeer tevreden, kijk naar onze promoties.
Ballonvaren met de beste piloten.

ballonvaren, waasland en vlaanderen

Nadat wij uw boeking ontvangen hebben wordt er contact met  u opgenomen om een prachtige luchtballonvaart te maken met de De Waal Luchtballon. Als de meteo (weersvoorspelling) het toelaat wordt u op voorhand verwittigd. De dag zelf bellen wij altijd dat er een intentie is om te gaan Ballonvaren. Dit wordt nogmaals bevestigd hoelaat en waar we gaan opstijgen. In het Waasland, Vlaanderen en verder hebben wij speciale opstijgterreinen tot onze beschikking. De vaart vindt altijd plaats even voor zonsopgang of s’avonds ruim 2 uur voor zonsondergang. Na de verwelkoming krijgt U de nodige uitleg hoe alls in zijn werk gaat. Daarna kan u zien hoe wij eventueel samen met u de ballon klaar maken voor een onvergetelijke vlucht.

 

luchtballonvaart De Waal
De waal in actie
Luchtballonvaart waasland
De Waal Ballon is geland

een onvergetelijke vaart

Er gaat natuurlijk wel wat aan vooraf om een mooie luchtballonvaart te maken. Er zijn een paar vereisten die belangrijk zijn voor wij gaan Ballonvaren. Het weer moet “goed” zijn d.w.z geen neerslag en een beperkte wind. Maar dat weten we altijd voor dat we gaan varen. Tegenwoordig zijn er zeer goede computer programma’s voor. Deze worden vergeleken en dat maakt een prima voorspelling. Ook de meteorologen van de luchthavens worden altijd geraadpleegd. 

Voor een vaart moeten wij ons altijd aanmelden bij de bevoegde instanties dat we gaan varen. Als dat gedaan is kunnen we de Ballon vullen met lucht zodat we al een vorm krijgen van een Ballon. Zodra deze gevuld is wordt de lucht verwarmt en kom de ballon omhoog, aangezien  warme lucht lichter is dan koude lucht en dan instappen voor een prachtige ballonvaart.

hoelang duurt een vaart

De praktijk: De vaartijd duurt MINSTENS ÉÉN UUR. Waar we gaan landen weten we niet exact de richting wel, want aan de hand van de windrichting bepalen wij het opstijgterrein. Na een vaart op verschillende hoogtes (hoogtevrees heeft U niet in een ballon) gaan wij uitkijken naar een geschikt landingsterrein. Als we een mooi landingsveld gevonden hebben zetten wij de landing in. U krijgt instructies wat te doen bij de landing.

De piloot zal zorgen dat U weer veilig op de grond landt. Wij hebben voor alle zekerheid een zeer goede BALLON VERZEKERING. En dan pakken we de ballon weer in. Dan worden de diploma’s als aandenken uitgereikt. Daarna drinken we nog een glas om de mooie vaart af te sluiten.

luchtballonvaart vlaanderen
van onze fotograaf

Voor de prijzen en promotie’s kijkt u bij ons aanbod

Onze zeer scherpe prijzen voor een Ballonvaart zijn all in. Deze kunnen variëren i.v.m het aantal passagiers en opstijgplaatsen. 

Voor informatie belt U naar: Dennis tel: 0468 56 68 85.

Ballonvaren met de De Waal Ballon is veilig.Varen met vakkundige piloten die er een onvergetelijke  ervaring van maken.

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.