Privé Ballonvaart

The Flying Dutchman Ballooning

Een Privé Ballonvaart voor speciale gelegenheden

Een exclusieve ballonvaart voor 2 personen is ook mogelijk de ballonmand is dan helemaal van jullie. Voor elke speciale gelegenheid zoals een huwelijksaanzoek of een valentijntje misschien een verjaardag. Bij ons is dat mogelijk. Je wordt uitgebreid verwent. Je moet alleen maar instappen en genieten. Na de vaart is het tijd om de champagne te ontkurken en wij zorgen voor de lekkere hapjes. Bij ons is een vip vaart een feest waar je nog jaren lang met veel plezier aan terug zal denken. Voor meer informatie bel ons even. Een vip ballonvaart met verwen arrangement kost voor 2 personen 550 € in het Waasland in Oost-Vlaanderen 600 €, West-Vlaanderen 650 € en in Limburg 750 €.

ochtendvaart

ochtendvaart

Voor deze ochtenvaart moeten we opstaan voor dag en dauw. In de zomer kan dat al heel vroeg zijn. Rond zonsopgang stijgen we al op. Maar het zijn wel prachtige vaarten alles ruikt fris, de dag begint, soms vliegen we de dauw van de velden. Kortom zeker de moeite waard.

avondvaart

avondvaart

Deze avondvaart wordt het meest geboekt. De ballonvaart vertrekt zo’n 2 uur voor zonsondergang. Alle ballonvaarten duren minstens een uur. Een unieke ervaring voor iedereen. De zonsondergang bekijken vanuit een ballon is nog zo mooi. Wij varen in heel Vlaanderen.

priveballonvaart theflyingdutchmanballooning

privé ballonvaart

Als er iets te vieren valt of er is romance in de lucht dan hebben wij de beste formule voor u. Een prachtige ballonvaart voor 2 personen. Na vaart een uitgebreide aprés ballooning met echte champagne en heerlijke hapjes. Laat je verwennen op eenzame hoogte. Zeer tof voor een felicitatie, jubilaris of een huwelijks aanzoek. 

De Verwelkoming

 

Na de verwelkoming krijgen jullie een zeer gedegen uitleg hoe alles in zijn werk gaat. En als u daar zin in heeft maken we samen met u de luchtballon vaarklaar. Natuurlijk mochten er nog vragen zijn over het varen met de ballon leggen we die graag uit. De ballonvlucht duurt minstens één uur.

 

En dan de lucht in

En dan gaat het gebeuren de lucht in voor een ballonvaart over Vlaanderen en genieten van al dat moois wat het Vlaanderen te bieden heeft. Op verschillende hoogtes laten we jullie het landschap zien. Indien u geïnteresseerd bent krijgt u nog wat uitleg wat er te zien is en hoe een ballon werkt. Na de landing krijgen jullie een “apres ballooning. De champagne vloeit rijkelijk en er zijn een aantal zeer origineel hapjes m.a.w. jullie worden helemaal in de watten gelegd. Dan schrijven we een balloncertificaat uit als blijvende herinnering. Voor dit avontuur moet je al gauw 3 tot 4 uur uittrekken.

priveballonvaart voor 2 theflyingdutchmanballooning

Goed om te weten

Iedereen is goed verzekerd wij hebben een zeer goede verzekering bij Aviabel een speciale verzekering voor alles wat in en door de lucht gaat.

De Ballonvlucht duurt ten minste 1 uur.

Wij spreken af op het opstijgterrein.

Voor het vervoer wordt altijd een oplossing gezocht, vaak rijdt een familie of vriend achter de ballonwagen aan zodat iedereen bij zijn eigen wagen geraakt.

In de ballon is het zeker niet kouder dan op de grond aangezien we met de wind meevaren. Dus geen jassen of zware pulls meenemen.

Makkelijk schoeisel is wel aan te raden vooral tijdens de landing. Dus zeker geen naaldvakken.

Als het weer het niet toelaat wordt er een andere datum gekozen. 

Kinderen mogen mee maar moeten over de mand (die ongeveer 1.10 hoog is) kunnen kijken optillen van kinderen is niet toegelaten. 

Ook zwangere dames moeten we teleurstellen mogen dus niet mee. Wij kunnen geen risico’s nemen.

Foto’s nemen tijdens de Ballonvlucht is toegestaan altijd een leuke herinnering.

Ballonvaren is zeer veilig ongelukken komen gelukkig nagenoeg niet voor.

Hoe de ballonvaart verder in zijn werk gaat kunt u hier lezen mochten er toch nog vragen zijn beantwoorden wij deze graag zowel telefonisch of via onze mail.

oost en west vlaanderen

Ballonvaren op een locatie in Oost en West Vlaanderen

Brugge

Gent

Lochisti

Roeselare

Ronse

Nieuwdonk

Sint-Niklaas

lokeren

Waasmunster

Kortrijk

Wachtebeke

Kieldrecht

Chat openen
1
Hallo, kunnen wij u helpen?
Hallo, kunnen wij u helpen?
U krijgt zo snel mogelijk antwoord.